Program > Detailed program

Thursday, July 11, 2019
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
›8:30 (1h)
Plenary session
Chair: José María Fernández-Palacios
› Amphi Bioclim.
›9:30 (30min)
› Chapiteau
›10:00 (2h)
› Amphi Bioclim.
›10:00 (2h)
› Amphi D2
›10:00 (2h)
› Room D10
›10:00 (2h)
Conservation
F. Martos
› Amphi Cadet
›10:00 (2h)
Marine ecology
P. Chabanet
› Amphi D1
›10:00 (2h)
Workshop
Anne Bialecki / Jamal OUAZZANI - The TASCMAR EU H2020 Project
› Room D2
›12:00 (1h)
› Chapiteau
›13:00 (45min)
Workshop
NEXA - Introduction to European funding opportunities for Biodiversity and Conservation projects
› Amphi Bioclim.
›14:00 (1h)
Plenary session
Chair: Brent Emerson
› Amphi Bioclim.
›15:00 (30min)
› Atrium
›15:30 (2h)
› Amphi D1
›15:30 (2h)
› Amphi D2
›15:30 (2h)
› Room D10
›17:30 (1h)
›19:00 (3h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1 RSS Feed