Program > Detailed program

Tuesday, July 9, 2019
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
›8:30 (1h)
Plenary session
Chair: Paolo Borges
› Amphi Bioclim.
›9:30 (30min)
› Chapiteau
›10:00 (2h)
› Amphi Bioclim.
›10:00 (2h)
› Amphi Cadet
›10:00 (2h)
› Amphi D1
›10:00 (2h)
› Amphi D2
›12:00 (1h)
› Chapiteau
›13:00 (1h)
›14:00 (1h)
Plenary session
Chair: Roger Kitching
› Amphi Bioclim.
›15:00 (30min)
› Chapiteau
›15:30 (2h)
› Amphi Bioclim.
›15:30 (2h)
Conservation
C. Baider
› Amphi D1
›15:30 (2h)
Biogeography
S. Hugel
› Amphi D2
›15:30 (2h)
› Room D10
›17:30 (1h)
› Atrium
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1 RSS Feed