Program > Detailed program

Monday, July 8, 2019
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
›8:30 (1h)
›9:30 (1h)
Plenary session
Chair: Vincent Florens
› Amphi Bioclim.
›10:30 (30min)
› Chapiteau
›11:00 (2h)
› Amphi Cadet
›11:00 (2h)
› Amphi D1
›11:00 (2h)
Biogeography
S. Irl
› Amphi D2
›11:00 (2h)
› Room D10
›11:00 (2h)
Workshop
Sophie Marinesque - 10th European Development Funds (EDF) project for the Western Indian Ocean region: Sustainable management of the Eparses islands and Mayotte marine living ressources
› Amphi Charpak
›14:00 (1h)
Plenary session
Chair: Dominique Strasberg
› Amphi Bioclim.
›15:00 (30min)
› Chapiteau
›15:30 (2h)
Marine ecology
M. Dawson
› Amphi D1
›15:30 (2h)
Evolution on islands
C. Beierkuhnlein
› Amphi D2
›17:30 (1h)
› Atrium
›19:00 (1h30)
› Hemicycle of the Regional Council
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1 RSS Feed